Czy jest ktoś, kto by nie lubił uroczego Olafa z "Krainy Lodu"? Podejrzewam, że nie! Jego słowa: Dla niektórych czasem warto się roztopić, urzekły wiele osób. A nawet jeśli ktoś nie kojarzy Olafa, to i tak ten bałwanek świetnie nadaje się na torcik w zimowej konwencji :)
Tort to kakaowy biszkopt przełoży serkiem mascarpone i konfiturą z czarnej porzeczki. Obłożyłam go niebieską masą cukrową i udekorowałam białymi gwiazdkami również zrobionymi z masy cukrowej oraz srebrnymi cukrowymi perełkami. Centralne miejsce na torcie zajmuje figurka Olafa.
Drogi Czytelniku, jeśli wykorzystałeś ten przepis, zapraszam Cię
do przesłania zdjęcia tortu na adres mailowy: anna.m.loska@gmail.com.
Zdjęcie zostanie dołączone do albumu na Facebooku z potrawami wykonanymi przez Czytelników.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz