Jesień już na dobre do nas zawitała. Czasem jest to piękna i słoneczna polska złota jesień, a czasem deszczowa, zimna i pochmurna. A skoro jest już jesień, to oznacza to, że nadeszła pora na kolejny numer Małopolskiego Apetytu - Magazynu Blogerów Kulinarnych!
Magazyn jest dostępny online i jest całkowicie bezpłatny,
a żeby go przeczytać wystarczy kliknąć TUTAJ lub na zdjęcie poniżej.
Wewnątrz Małopolskiego Apetytu znajdziecie mnóstwo jesiennych przepisów - w tym 6 moich. A ponadto przeczytacie wywiad z szefem kuchni w Restauracji Hotelu Copernicus i dowiecie się czy tradycyjna polska kuchnia może być "fit", poznacie sposoby zamknięcia smaków lata i jesieni w słoikach - zdradzimy Wam też jak pomysłowo ozdobić słoiki z przetworami żeby były cieszącym oko prezentem. Jesień to przede wszystkim jabłka i grzyby, więc dwa główne działy jesiennego numeru są poświęcone właśnie tym produktom. W jesiennym numerze zabierzemy Was też na wyprawę do barwnego i pachnącego przyprawami Maroka - pochwalę się, że jestem jego autorką. A co jeszcze tam znajdziecie? To już przekonajcie się sami :)
Tak więc zachęcam was do lektury naszego Magazynu!
0 komentarze:
Prześlij komentarz